Njuškalo po drugi put proglašen najboljim internetskim oglasnikom u Hrvatskoj

Zagreb, 14. travnja 2015.

Njuškalo je još jednom ponio titulu najkvalitetnijeg internetskog oglasnika u Hrvatskoj, prema istraživanju kvalitete QUality meDAL koju je provela švicarska kuća ICERTIAS. Mjerili su se iskustvo, mišljenje i percepcija ispitanika o kvaliteti ponude roba i usluga na hrvatskom tržištu, a na pitanje otvorenog tipa „Koji je, po vama, najkvalitetniji internet oglasnik u Hrvatskoj?“ ispitanici su u uvjerljivo najvećem broju dali odgovor „Njuškalo“.

Za Njuškalo se najveći broj ispitanika odmah odlučio i u prošloj godini pa je QUDAL oznaka za 2015./2016. godinu već druga ove vrste, koju najveći internet oglasnik u Hrvatskoj ponosno nosi. Bitno je napomenuti da je riječ o medalji sa pet zvjezdica, koje mogu nositi samo oni proizvodi i usluge kojima su potrošači u posebnim QUDAL® - Quality - DEEPMA™ istraživanjima dali najviše povjerenja.

Istraživanje QUDAL - QUality meDAL provodi se u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Trebaš pomoć?