Njuškalo je internetski oglasnik br. 1

Zagreb, 14. travnja 2014.

Hrvatski građani su ponovo potvrdili – Njuškalo je internetski oglasnik s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Najnovije Best Buy Award istraživanje za Republiku Hrvatsku provedeno je u siječnju 2014. na uzorku od 1200 internetskih ispitanika te je pokazalo da najbolji omjer cijene i kvalitete internetskih oglasnika pruža Njuškalo.

Ispitanicima su u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljena pitanja za različite kategorije proizvoda i usluga. Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu. Anketno pitanje u kojem je Njuškalo osvojio najviše glasova potrošača, glasilo je: "Navedite naziv internetskog oglasnika koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i ukupne kvalitete ponude, preglednosti, dizajna i drugo". Najviše ispitanika na ovo je pitanje odgovorilo: Njuškalo.

U samo dvije godine od posljednjeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, dogodile su se izražene promjene u potrošačkim navikama i preferencijama prema proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu. Njuškalo je u navedenom razdoblju uspio zadržati vjernost svojih korisnika i ponovno osvojiti njihove glasove na čemu smo iznimno ponosni i zahvalni našim korisnicima za ukazano povjerenje.

Ovo je drugo priznanje koje je Njuškalo ostvario u Best Buy Award istraživanju, što je pokazatelj održavanja konstantne visoke razine kvalitete dizajna i preglednosti web stranice, a što uz pružanje usluga po povoljnim cijenama dovodi do zadovoljstva naših korisnika.

Trebaš pomoć?